Decernarea premilor Campionatului european de fotbal între angajaţii sistemelor penitenciare europene

Decernarea premilor Campionatului european de fotbal între angajaţii sistemelor penitenciare europene

Iată că a ajuns la final şi Campionatul european de fotbal între angajaţii sistemelor penitenciare europene EURO4PRISON2018, ediţia a 14-a, găzduit de Administraţia Naţională a Penitenciarelor, în după-amiaza zilei de ieri, 22 iunie, având loc ceremonia de decernare a premiilor.

În finale s-au calificat echipele Moldovei, României, Cehiei şi Poloiei, meciurile fiind încheiate cu învingeri pentru Moldova şi Cehia cu scoruri de 2:0 şi respectiv 1:0.

Astfel, după un set de meciuri aprige, pe locul I s-a calificat echipa angajaţilor sistemului penitenciar din Republica Cehă, pe locul II s-a calificat echipa Poloniei cu o diferenţă mică de puctaje, echipa ANP luând bronzul campionatului, s-a clasat pe locul III.

Echipele, care au ocupat locuri de frunte, au fost premiate cu cupe şi medalii, celelate echipe primind diplome de participare. Totodată fiind înmânate cupe nominale pentru cel mai bun portar, mijlocaş, şi apărător, mulţumiri fiind aduse şi echipei de arbitri din cadrul FMF.

La ceremonia de decernare a premiilor au fost prezenți: Secretarul de Stat al Ministerului Justiţiei, dl Nicolae Eşanu, directorul interimar al ANP, dl Aureliu Suhan, director adjunct al ANP, dl Serghei Demcenco, reprezentanţii misiunilor diplomatice, ţărilor participante, preşedintele Asociaţiei de fotbal „Nistru-DIP”, dl Alexei Brăducean-Dulgher, directori de penitenciare, şefi de direcţii din cadrul ANP şi alți oaspeți.

„Mă bucur că am onoarea, în calitate de gazdă, să înmân aceste cupe – un simbol al prieteniei şi sârguinţei. Sunt mândru că Republica Moldova a găzduit acest eveniment, echipa noastră calificându-se pe loc de frunte ...............”, a ţinut să menţioneze dl Nicolae Eşanu.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor aduce mulţumiri tuturor participanţilor, îndeosebi echipei ANP pentru apărarea numelui sistemului penitenciar, totodată şi partenerilor fără de care ar fi fost dificil de a avea parte de o bună organizare şi desfăşurare a acestui eveniment de amploare.

Serviciul mass-media Tel.: (022) 409-767 e-mail: presa@anp.gov.md

23 Jun 2018
Share